به گزارش کارآفرین نیوز، حمیدرضا غزنوی دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران در نشست تخصصی با رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به پیشینه نهاد خصوصی و مردم نهاد مجمع کارآفرینان ایران، بیان کرد: این مجمع با همراهی و حمایت تولیدکنندههای داخلی در سال ۹۲ شکل گرفت و کارآفرینان در صورت خصوصی بودن شرکت و دیگر اینکه نیروی کار بیش از یک هزار نفر داشته باشند می توانند عضو این مجمع شوند که حدود ۵۰ تولیدکننده چنین شرایطی را داشتند و به عضویت مجمع درآمدند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به مطالعات صورت گرفته در این مجمع و بررسی تطبیقی شیوه پیشرفت کشورهای دیگر، افزود: مطالعات و پژوهشهای مجمع درباره کشورهای توسعهیافته و همچنین کشورهایی که در دو دهه گذشته به رشد چشمگیری در صنعت دست یافتند، نشان میدهد که در همه این کشورها حمایتهایی از پیشرانها و پیشگامان کارآفرینی صورت گرفته و رشد صنعت و اقتصاد این کشورها نیز نتیجه این حمایتها بوده است.
در کشورهایی مانند آلمان در برنامههای مشخص و پنج ساله حوزههای مختلف صنعتی را به عنوان پیشران مشخص و معرفی میکردند و حمایتهای لازم را از این پیشرانها به عمل آوردند که نتیجه آن رشد اقتصاد این کشور بوده است.
چنانچه در ایران نیز روندهای حمایتی آغاز و گامهایی برداشته شده، اما همچنان مسائل و مشکلات فراوانی پیشپای کارآفرینان است.
وی در ادامه با اشاره به عضویت افراد خوشنام صنعت و کارآفرینی در هیاتمدیره این مجمع، درباره لزوم همکاری این مجمع و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تجربه نشان میدهد که شکنندگی اقتصاد کشور ما به دلیل کارشکنیهای دشمنان و همچنان تحریمهای ظالمانه، بالا است و یکی از اساسیترین راههای مقابله با این شکنندگی، فعالیت پیشرانهای اقتصادی و صاحبان صنایع است. در چنین شرایطی ضروری است که چتر حمایتی مناسبی برای کمک به این کارآفرینان ایجاد شود که اگر این اتفاق رخ دهد، قطعا شاهد رشد اقتصاد کشور خواهیم بود.
غزنوی با اشاره به برخی مسائل پیشروی کارآفرینان و صنعتگران ایرانی پیشنهاد داد: در حال حاضر مشاهده میشود که نهادهای نظارتی و امنیتی مختلف به صورت جزیزهای عمل میکنند که این مسائلی را برای صنایع خصوصی کشور ایجاد کرده است. شایسته است که کمیتهای متشکل از همه نهادهای نظارتی و امینی ایجاد شود که تمام نظارت و بازرسی ها از صنایع پیشران با هماهنگی این کمیته صورت گیرد.
در ادامه این نشست علی مویدی خرم آبادی، رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم با تایید مسائل و مشکلات موجود، تولید با کیفیت را بهترین راه و شیوه مقابله با قاچاق کالا عنوان کرد و گفت: پس از گذشت ۴۳ سال از عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، شاهد آن هستیم که گام به گام به سمت اقتصاد خصوصی حرکت میکنیم و در همین اواخر هم شاهد کار بزرگ حذف ارز ترجیحی بودهایم.
وظیفه همه ما در چنین شرایطی حمایت از بخش خصوصی و کارآفرینان است. حالا که فهم درستی از معیشت و اقتصاد و بخش خصوصی پیدا کردیم، بیشتر به اهمیت اصل ۴۴ قانون اساسی پی میبریم.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اهمیت نهادهای مردمنهاد و خصوصی ضمن تمجید از مجمع کارآفرینان گفت: اعتقاد من این است که حکمرانی یعنی استفاده از پتانسیل نهادهای اجتماعی و بخش خصوصی، نگاه ما در ستاد همین است. البته انتظار ما از مجمع و تولیدکنندگان هم این است که به سمت کمیت و کیفیت مناسب گام بردارند.
نگاه ما در این حوزه اصلاح قوانین و مصوبها به گونه ای است که در نهایت شاهد تولید با کیفیت و مناسبتتر برای جامعه باشیم و اعتقاد داریم که این شیوه و افزایش کمیت و کیفیت کالای داخلی، بهترین شیوه مبارزه با قاچاق کالا به داخل کشور است.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان با تاکید بر ضرورت همکاری نهادها و انجمنهایی مانند مجمع کارآفرینان ایران با این ستاد، از ضرورت همفکری بیشتر سخن گفت و افزود: در بحثهای مرتبط با ستاد حتما پیشنهادهای مجمع کمک خواهد کرد چرا که حاصل کار کارشناسی و تحقیقاتی است و ما حتما این پیشنهادها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
نظر شما