اخبار مدرسه کارآفرینی
-
ضریب شرافت؛هوش سوم مدیران موفق
ضریب شرافت مدیر یک کسب و کار را میتوان از اصلیترین مولفههای پیشران به سوی موفقیت آن کسب و کار خواند.
-
آیندهپژوهی و کارآفرینی؛ میخواهیم در آینده در چه موقعیتی باشیم
نشست کانون کارآفرینی درباره «آیندهپژوهی و کارآفرینی»در حالی برگزار شد که سخنرانان این نشست بر ضرورت برنامهریزی کسبوکارها برای آینده و آیندهپژوهی برای بقا و توسعه تاکید کردند.
-
دندانپزشک هستید یا کارآفرین دندانپزشکی؟
اگر یک مطب یا کلینیک دندانپزشکی، از «جریان بیمار» مطلوبی برخوردار نیست، به جای ملامت سیستم و پرسنل، دندانپزشک مانند هر کارآفرین دیگر باید با اتخاذ تفکر و روش کارآفرینانه، به دنبال راه حل باشد.
-
چهار گام تا شکوفایی؛ قطبنمای خواندنی استارتاپی
چهار گام تا شکوفایی؛ کتابی است که بر تفاوت ماهوی استارتاپها از شرکتهای بزرگ تاکید میکند و استارتاپها را از اتخاذ شیوههای مشابه کسب و کارهای موجود و جاافتاده برحذر میدارد.
-
کارگاه شناخت فرصتهای کارآفرینی در دوران بازنشستگی برگزار میشود
کارگاه شناخت فرصتهای کارآفرینی در دوران بازنشستگی تحت عنوان "نیمه دوم زندگی" در ۱۸ و ۱۹ اسفندماه برگزار میشود.
-
نقش مدیریت استعداد و دیجیتالی شدن در آینده بنگاههای اقتصادی
اگرچه همه بنگاههای بزرگ و کوچک به نوعی با استراتژیهای گوناگون مدیریت استعداد درگیر هستند، ولی عموماً این ریسکها برای بنگاههای کوچک و متوسط بیشتر است. در عین حال، دیجیتالی شدن میتواند تاثیر زیادی در تجارت و…
-
نقش کسبوکارهای کارآفرینانه بر پایدارسازی استارتآپها
با پیچیده شدن کسبوکارها، پایداری بنگاه بهعنوان یک مزیت اصلی برای آنها بهحساب میآید. کسبوکارها به طور دائم زیر فشارهای رقابتی بوده و مجبورند بهمنظور بقا دست به نوآوری کارآفرینانه بزنند؛ لذا یکی از مفاهیم کلیدی…
-
نوآوری بیافرینید
در کتاب نوآوری بیافرینید، استمپل به دنبال آن است تا رویکردهای صحیح برای خلق نوآوری را با حفظ چابکی سازمانی معرفی کند.
-
راه رهایی از داروینیسم سازمانی چیست؟
سازمانهای مختلف باید برای ارتقای تابآوری و دوام خود در مواجهه با دگرگونیهای بیرونی، از جمله تغییرات سریع و مداوم حوزه فناوری پاسخهای مناسبی داشته باشند تا گرفتار نوعی داروینیسم سازمانی نشوند.
-
چگونه سرمایهگذار خطرپذیر جذب کنیم؟
برای سرمایهگذاری خطرپذیر که در ایران رایج است میتوانیم ۳ مدل قراردادی را نام ببریم که هرکدام شرایط خاص خود را دارد، قراردادهای سهامی، قراردادهای قرض قابل تبدیل به سهام و قرارداد رویالتی یا حقالامتیازی.
-
دیدهبان جهانی کارآفرینی GEM چیست؟
دیدهبان جهانی کارآفرینی، بزرگترین و بهترین مجمع دانشگاهی در سطح جهان است که درصدد گردآوری، ارزیابی و عرضه دادههای پژوهشی معتبر در سطح بینالمللی درخصوص فعالیتهای کارآفرینانه کشورهای عضو است و اهداف مهمی را در…
-
دِکستِریتی؛ کارآفرینی اجتماعی به شیوه هندی
جوان روستایی در هند تلاش میکند با فراهم کردن فرصت تحصیل و آموزش مهارتهای حرفهای از طریق بنیاد کارآفرینی اجتماعی دکستریتی، توانمندی جوانان کشورش را در جهت حل معضلات جامعه افزایش دهد.
-
نقش ADR در حل اختلاف کارآفرینان چیست؟
یک حقوقدان درباره بکارگیری ADR در مجموعههای کارآفرینی گفت: این شیوه به رغم تنوعی که دارد همگی مبتنی بر تراضی طرفین بوده و در عین حال با برخورداری از ضمانت اجرایی بالا است.
-
اولین همایش ملی حکمرانی کارآفرین برگزار میشود
اولین همایش ملی حکمرانی کارآفرین، بنگاه کارآفرین با محوریت توسعه اقتصاد دانش بنیان برگزار میشود.
-
نیاز برندتان به رسانههای اجتماعی را نادیده نگیرید
در عصر دیجیتال، تمرکز برندها از رسانههای سنتی برداشته شده و به رسانههای اجتماعی معطوف شده است. بنابراین زمان آن رسیده است که جهتیابی بودجه بازاریابی خود را به یک استراتژی بهتر و معتبرتر در رسانههای پرکاربرتر…
-
دانش حقوقی چه جایگاهی در کارآفرینی دارد؟
یک حقوقدان در مورد "حقوق صنعتی" گفت: اکتشاف نفت در مسجد سلیمان در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی و پیدایش صنعت نفت، سرآغاز دوران صنعتی معاصر ایران است اما از آن زمان تا کنون "حقوق صنعتی" در ادبیات حقوقی ایران واژهای ناآشناست.
-
۴ کارشناس در مورد تحول دیجیتال چه گفتند؟
چهار سخنران و کارشناس در نشست «تحول دیجیتال، ضرورتها، الزامات و چالشها» بر ضرورت توجه به تحول دیجیتال تاکید کردند و از رشد پلتفرم بجای بنگاههای اقتصادی تا ارتباط نسل Z با تحول دیجیتال و اهمیت مهارتهای نرم سخن…
-
جان دادن به استارتاپها؛ سرمایهگذار فرشته کیست؟
آنها که استارتاپ خود را راهاندازی کردهاند میدانند که نقش سرمایهگذار در رشد و موفقیت یک استارتاپ چه میزان اهمیت دارد، حالا اگر فرشتهای از راه برسد و دست استارتاپ را بگیرد و آن را از زمین بلند کند، چه خواهد شد؟
-
کتاب «مبانی کارآفرینی و عملکرد شرکتی» برای دستیابی به عملکرد بالاتر
تاکنون بیشتر بر روی کسبوکارهای کوتاه مدت و میان مدت و همچنین مدیریت عملیاتی تاکید شده است، اما اخیرا روی راهبردهای طولانی مدت و رفتارهای کارآفرینانه توجه بیشتری میشود.
-
روشهای خلق ایده با کتاب بسط مفاهیم کاربردی کارآفرینی
کارآفرینی در مفهوم عامِ فرایندی است که طی آن فرصتهای تجاری برای تولید کالا و خدمات، کشف، ارزیابی و بهرهبرداری میشود.
-
فاندر چیست؟ کوفاندر کدام است؟
بنیانگذار یا فاندر، فردی است که به تنهایی و با پشتیبانی اندک یا بدون هیچ حمایتی، شغل، سازمان یا استارتآپی را برای ارائه محصولات یا خدمات جدید ایجاد و خلق میکند.