سایر اخبار مقاله
-
کسبوکار دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟
کسبوکارهای دیجیتال به لطف مزیتهای رقابتی که کانالهای دیجیتالی مانند رسانههای اجتماعی، وبسایتها، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، و... ارائه میدهند، امروزه در خط مقدم نوآوری قرار دارند.
-
چرا و چگونه محیط کسب و کار خود را تجزیه و تحلیل کنیم؟
اگر نتوانیم محیط کسب و کارمان را در نظر بگیریم آن وقت در معرض انتخابهایی قرار میگیریم که بر سود کسب و کار و رشد آتی آن تاثیر منفی میگذارد و قدم به قدم شاهد فروپاشی آن میشویم. در این نوشته یاد میگیریم که محیط…
-
سه راهکار عملی برای ایده سازی در کسب و کار
در این مقاله علاوه بر چیستی ایدههای ناب و کاربردی با سه تا از مهمترین راهها و اشکال متفاوت و عملی ایدهسازی در کسب و کار نیز آشنا میشویم.
-
چند تکنیک برای ایدهپردازی موفق
راهاندازی هر کسب و کاری با شکلگیری یک ایده آغاز میشود، اما هر ایدهای نیز برای پیادهسازی و اجرا نیاز به پردازش دارد که خود آن نیز مستلزم به کاربردن تکنیکهای خاصی است.
-
چگونه باید برای یک کسبوکار ایدهپردازی کنیم؟
این روزها اگر از هر کسی در مورد شروع و راهاندازی یک کسب و کار هر چند ساده بپرسیم، این پاسخ را میشنویم که«خودتان را خسته نکنید اول باید پول و سرمایه کافی داشته باشید»ولی غافل از آنکه تا ایده خوبی نداشته باشید ،…
-
بازیسازی در بازاریابی چیست؟
احتمالاً تابهحال دیدهاید که یک بلاگر در اینستاگرام عکس یک محصول را قرار داده و از فالوئرهایش خواسته تا پنج نفر را منشن کنند و به قید قرعه برنده محصول ذکر شده شوند. یا بلاگر دیگری یک ویدیوی تبلیغاتی گذاشته و از…
-
یادداشت سردبیر:
ظهور کارآفرینی و چرخش تاریخی در معنا و مفهوم کار
وقتی صحبت از کار و کارآفرینی و ضرورت توسعه و گسترش گفتمان کارآفرینی به عنوان راه حلی برای رسیدن به توسعه اقتصادی و اجتماعی به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته کشور میشود باید آن را در گسترهای تاریخی، به وسعت یک…
-
نسبت توسعه، کارآفرینی و محیط زیست چیست؟
نتایج مطالعات نشان میدهد که وقتی کشوری با فعالیت کارآفرینان از یک اقتصاد فقیر و کشاورزی به سمت یک اقتصاد ثروتمندتر و صنعتیترحرکت میکند،در ابتدا محیط زیست آن آسیب میبیند، اما با افزایش سرانۀ تولید ناخالص داخلی،…
-
ارزیابی شاخصهای کارآفرینی ایران بر اساس گزارش سال ۲۰۲۳ دیدهبان جهانی کارآفرینی
کرونا ترس از شکست را در میان کارآفرینان افزایش داد
گزارش سالانه (۲۰۲۳) دیدهبان جهانی کارآفرینی نشان میدهد که بعد از تجربه کرونا، کارآفرینان جهان بیشتر از شکست کسب و کار خود میترسند و در این میان زنان، کمتر تمایل به کارآفرینی و جوانان بیشتر خواهان راهاندازی کسب…
-
بوتاسترپ؛ آغاز کارآفرینی بدون سرمایه
فرایند بوتاسترپ به عنوان راهاندازی یک کسبوکار خودکفا شناخته میشود، اساسا از این اصطلاح به عنوان آغاز یک کارآفرینی بدون هیچ پول و سرمایه یا با استفاده از سرمایه اندک یاد میشود.
-
شغل شما تنها منبع هویت شما نیست
سیمونه استولزاف نویسنده کتاب «شغلِ به اندازه کافی خوب» است که دریک گفتوگو در مورد خطرات ناشی از برخورد با شغل به عنوان تنها منبع هویت و معنای زندگی، هشدار داد.
-
کارآفرینی پایدار چیست؟
کارآفرینی صرفا به معنای راهاندازی کسب و کار با هدف رسیدن به پول و ثروت نیست و ابعاد مهمتری، از جمله تلاش برای رسیدن به پایداری در جامعه را نیز شامل میشود.این موضوع را رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در…
-
«زنان و مالکیت فکری: تسریع در نوآوری و خلاقیت»
روز جهانی مالکیت فکری سال ۲۰۲۳ به افتخار تمام زنانی که توانستهاند با ایدههای ناب و بکر خود، گامی در مسیر توسعه بردارندروز «زنان و مالکیت فکری: تسریع در نوآوری و خلاقیت» نامگذاری شده است.
-
دیجیتالسازی کسب و کارهای زنان کارآفرین
طرح دیجیتالسازی کسب و کارهای زنان کارآفرین از ۱۷ آوریل سال جاری در ۱۰ کشور دنیا با همت سازمان بینالمللی کار و با مشارکت بنیاد نیکوکاری مایکروسافت آغاز میشود.
-
دورههای تربیت مربی کارآفرینی در سازمان بینالمللی کار
سازمان بینالمللی کار در تلاش است با تربیت مربیان و منتورهای زبده کارآفرینی، تابآوری کسب و کارها را در عرصه بینالملل افزایش دهد.
-
اندر اهمیت و ضرورت دورههای آموزشی کسب و کار
دورههای آموزشی کارآفرینی را باید به مثابه موتور محرکه اشتغالزایی تلقی کرد که سرعت هماهنگی کسب و کارها را با شتاب روزافزون قطار جهانیسازی اقتصاد هماهنگ میکند.
-
کارآفرینان، عاشقاند
پژوهشگر و گردآورنده کتاب "نامهای به فرزندم" که به گفتگو با کارآفرینان بزرگ ایران اختصاص دارد، معتقد است: کارآفرینان حقیقتا عاشق هستند و عشق به وطن، عشق به کارآفرینی، عشق به این سرزمین، عشق به کارکنان و عشق به خانواده،…
-
در راهاندازی کسب و کار روی مهارت اصلیتان تمرکز کنید؟
یک مدرس کسب و کار معتقد است: کسانی که میخواهند کسب و کار جدیدی راهاندازی کنند باید بتوانند یک یا دو مهارت اصلی خود را مشخص کرده و همچنین دو یا سه مهارت فرعی خود را بشناسند، تا بتوانند این دو را با هم ترکیب کنند.
-
دِی(DEI) چیست و چگونه به مدیریت کسب و کار شما کمک خواهد کرد؟
یکی از جنبههای فرهنگ کسب و کار که شاید آن را سرفصل بسیاری از شکوفاییهای کاری بتوان نامید سهگانه دِی (DEI) است که بدون شک توجه ویژه به آن برای موفقیت هر مدیری در هر سازمانی ضروری است.
-
خبر نوروز
۵ چالش فراگیر کسب و کارها در سال جاری میلادی
کسب و کارهای سراسر دنیا، به رغم پیشرفتهای روزافزونی که در تمام زمینهها رخ داده با برخی چالشهای اساسی رو به رو هستند که عبور از آنها راحت نیست و نیازمند ارائه راهحلهایی منطقی در حوزه مدیریت منابع انسانی، مدیریت…
-
ضریب شرافت؛هوش سوم مدیران موفق
ضریب شرافت مدیر یک کسب و کار را میتوان از اصلیترین مولفههای پیشران به سوی موفقیت آن کسب و کار خواند.